Kurzusaim a 2009. őszi félévre

Tudom, hogy kicsit perverz gondolatnak tűnik még júliusban előhozakodni az őszi félév dolgaival, de ha már elkészültem a kínálattal, és a kurzusaim oldalán már ki is listáztam a programot, ideje ehelyütt is felhívnom rá a kedves hallgatók becses figyelmét. Ugyanis nyár van, de tudjuk, a vakáció egyetemi értelmezése különbözik egy átlagosnak mondható, hétköznapi, kikapcsolódást sejtető jelentéstől:

Definition of Vacation

Ennek szellemében tehát pontos időpont, helyszín és kurzuskód megjelölésekkel ezennel hivatalosan is nyilvánosságra hozom őszi kurzusaim listáját – immáron letölthető kurzusleírásokkal kiegészítve. A kínálat már az etr felületén is ott van, legalábbis én látom már, a jelentkezési időszakban fog élesedni nyilván.

3 hozzászólás a(z) “Kurzusaim a 2009. őszi félévre” című bejegyzéshez

  1. hm, tudom hogy ezt így nem illik, de mivel az ország túlsó felében vagyok és személyesen valószínűleg esélytelen lenne belátogatni, csak megkérdezem h van-e ezeknek valami publikus anyaga hogy a nép is élvezhesse?

  2. Hát, sajnos nincs, mert ami letölthető (a leírásokon túl persze), az mind korlátozva van, nehogy baj legyen belőle, ami meg fénymásolt, az is csak helyben hozzáférhető.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.