Projektek

Munkám mellett néhány projektet is kialakítottam, melyek vagy a munkához kapcsolódva fejlődtek ki, vagy pont fordítva, később kapcsolódtak hozzá, így minden tekintetben segítenek a továbblépésben, valamint újabb és újabb területekre vezetnek, hogy véletlenül se unatkozhassak, és mindig legyen valami olyasmi, amit tanulni kell.


Fotográfia

Az alábbi projektek közül az elmúlt két év során talán a legfontosabbá vált a fényképezés. Eleinte hobbiként indult, aztán tudományos kutatás ürügyén vettem kézbe a fényképezőgépet egyre többet, hamarosan pedig hivatássá is válik. Főbb területek, amelyekkel kapcsolatosan már vannak referenciáim, így megbízást is vállalok: esemény, portré, ételfotó, kávé, illetve emellett ott a street photo is.

Tovább a fotográfiához »


Webhelyek

Az egyik fő projekt a webhelyekkel kapcsolatos – különböző szegmensben tevékenykedő vállalkozások, szervezetek, intézmények honlapját készítettem el, és kezelem folyamatosan, és persze továbbra is vállalok ilyen tevékenységet.

Tovább a webhelyekhez »


E-könyvek

Az AMERICANA eBooks beindításával tulajdonképpen egy újabb projekt vette kezdetét: e-könyvek készítésével kezdtem el behatóbban foglalatoskodni, két fő formátummal dolgozom, amelyek tulajdonképpen lefedik a jelenleg forgalomban lévő e-olvasó eszközök (dedikált eszközök, táblagépek, telefonok, stb.) által kezelt lehetőségeket, a .prc/.mobi, illetve az .epub.

Tovább az e-könyvekhez »