IEAS goes Google

DZ GoogledMa kaptuk a hírt, hogy a szegedi Angol-Amerikai Intézet megállapodott a Google-lel a Google Alkalmazások Oktatási csomagjának implementálásáról, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy tulajdonképpen minden hallgatónk, oktatónk és munkatársunk kap(hat) @ieas-szeged.hu email-címet és a hozzátartozó Google-jóságokat, úgymint Dokumentumok, Naptár, Webhelyek és Wave. Remélhetőleg ezzel a lépéssel mindenkinek jobb és könnyebb lesz, már ami az egyetemi élettel járó munkát és kapcsolattartást illeti. Nem titok, további tervek fortyognak a virtuális bográcsban, hogy ilyen épületes képzavarral fejezzem ki örömömet. Részletek később, most azonban önhatalmúlag IEAS-Google napnak nyilvánítom a mait, és az esemény méltó megünneplésére elő- és felvettem egyetlen Google-relevanciájú pólómat is!

8 hozzászólás a(z) “IEAS goes Google” című bejegyzéshez

  1. Az IEAS-hoz sehogy, mert azt kizárólag a szegedi IEAS használhatja, viszont a Google Apps Oktatási csomagra lehet pályázni – elbírálják, és ha mindent rendben találnak, aktiválják a csomagot.

  2. Üdv!

    Az oktatási csomag megpályázásával kapcsolatban hol lehet információkat beszerezni? Neten nem nagyon találtam semmi hasznosat.

  3. Köszönöm a választ.

    Ezt az oldalt én is megtaláltam, azonban annak ellenére, hogy az oktatási csomag “leírása” van rajta nagy vonalakban, jelentkezni csak a prémium csomagra lehet, 30napos próbára. De én konkrét információt az oktatási csomagról nem találtam, bár lehet, hogy benéztem valamit.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.