Jack Roberts: A Life Less Damnable

A Life Less DamnableEljött hát a nap, amikor megjelent Jack Roberts A Life Less Damnable c. regénye! Nagyon érdekes szöveg, több stílus és műfaj is keveredik benne, ráadásul a jól ismert szegedi utcákon, no és az Egyetem folyosóin is játszódik a cselekmény, így a helyi érdekeltségű olvasók biztosan találnak benne extra érdekességeket is. Nagy gonddal szerkesztettük a kötetet, minden közreműködőnek fontos volt, hogy ezzel a kiadással méltó emléket állítsunk a szerzőnek. Ezúton is nagyon köszönöm mindenkinek, aki a segítségünkre volt így, vagy úgy, közvetve, közvetlenül, sokrétűen vagy csak egyes munkafázisokban! Remélem, hogy a regény megtalálja a közönségét, mi igyekeztünk mindent beleadni, most az olvasókon a sor! Ilyen trailert is kreáltunk az esemény alkalmára:

A regény, ahogy jó szokásunk, teljesen open access: ingyenesen letölthető a szokásos e-könyves formátumokban, de ha valaki puhafedelű verziót szeretne, könnyedén megrendelheti azt is. Örülünk a megosztásoknak, ajánljátok másoknak is, ha tetszett, aki pedig a Goodreadsen is fent van, ne feledje el jelezni, ha olvassa! Irány a könyv oldala, jó olvasgatást!

(És hogy milyen fura az élet: Jack másfél éve ment el, majdnem napra pontosan, ráadásul a regény történetében igen fontos az október 23-i dátum. Ma értesültem arról, hogy éppen most, a megjelenés napján tartják volt munkahelyén, a St. Thomas Aquinas College-ban a The Jack Roberts Happening elnevezésű rendezvényt. Ha mindezt összeadjuk, minden a regény sikere mellett szól. Amen.)