5 hozzászólás a(z) “Žižek a Google-nél” című bejegyzéshez

 1. Ismét ismétli magát egy picit ;-), de én ismételten nagyon vártam valami új Žižek-es megnyilvánulást.

 2. ismétli, és tikkel is, néha már annyira, hogy elég hallgatni, de azért érdemes figyelni, hogy találja meg a hangot egy teljesen más közönséggel, és hogy tudja aktualizálni a mondandóját. ettől még persze tény, hogy előrukkolhatna már valami újdonsággal is… 🙂

 3. En ezt nem birom vegignezni, 2 perc alatt felidegesitett, ahogy szipog es az orrat torolgeti. Most vagy az van, hogy egy egesz eleten at tarto nathat fejlesztett ki, vagy csak az agya akar kifolyni az arran at.
  Es ezzel meg is adtam neki egy uj topicot, a takony ideologiajat, mint a zizeki tudas materializaciojat. Alig varom ezen ideologia kifejteset.
  Any ideas?

 4. Hát, úgy tényleg nem jutsz el Sarah Palin példázatáig… 🙂

  A takonyra egyébként szerintem könnyű lenne applikálni az ideológiai értelmezéseket, gondolom én persze, minthogy ültem már olyan szemináriumon egy bizonyos országban, ahol a hallgatók 90%-a nem birtokolt zsebkendőt, és persze végigszipogta az órát, majd másfél óra lejártakor egy emberként zúdultak a wc-be: wc-papírt tépkedni, merthogy számukra az a pzs… Utána figyeltem, és kiderült, ez vmi népi szokás lehet arrafelé… Got the link?

 5. Ha “másnak” sikerült kifejteni az esztétikáját (az ideológiában már nem vagyok biztos:P), akkor a takonnyal sem lesz gond!:D

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.