Vizsga, puska, és egy újabb hallgatói kreatív matéria

A “Hogyan tegyük tönkre 120 ember napját?” elnevezésű projekt keretében ma többszörös vizsgáztatást követtem el, aminek szóbeli részét Rékával közösen vezényeltük, az írásbeli pedig az “értelemszerűen kitöltendő” jegyében zajlott. Az egyik kollokviumot követően viccelődtem/tünk a termet elhagyó hallgatókkal a puskázásról, amikor lepillantottam a földre, és a következő nagydíjas termékkel találkozott hitetlenkedő tekintetem (nem ecsetelném a puska és a Cavinton furcsa összefonódását, mindenesetre gratulálok a kreativitásért):

Puska - Cavinton...

5 hozzászólás a(z) “Vizsga, puska, és egy újabb hallgatói kreatív matéria” című bejegyzéshez

  1. Ezen a ponton a kreativitás fogalma nálam máris re-bootolva lett. 🙂

  2. Nekem volt egy tanárom, aki mindig ösztönzött minket a puskaírásra. Teljesen igaza volt, sokat lehetett vele tanulni. Pl. vázlatírás, tömörítés, no meg az ismétlés maga, stb. Arra azonban figyelmeztetett bennünket, hogy amennyiben meglátja, hogy használjuk, annyi! Én mindig készítettem puskát, de soha nem használtam, pontosabban, soha nem vettem elő. Ha esetleg bajba kerültem, nem jutott az eszembe valami, akkor csak rá kellett gondolnom a puskára – és vizuális típus lévén – azonnal megjelent előttem a vázlat szövegképe, onnan meg már gyerekjáték volt a tartalom pontos felidézése. ::))

  3. Én sokszor jártam úgy, hogy elkészítettem a puskát – többet dolgoztam vele, mintha csak “simán” készültem volna, így mire oda kerültem, hogy használni lehetett volna, már nem is volt rá szükség. Szóval az illető tanárodnak igaza volt!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.