Találkozások, alias Encounters, és filmelméleti webinárium

Encounters of the Filmic Kind Ma végre sikerült közelebbről is megismerkedni a fizikai manifesztáció szintjére ért Encounters of the Filmic Kind című könyvünkkel, ami azért dobott a hangulaton. Az tovább fokozta a hangulatot, hogy a könyvárusnál a megjelenést követő percekben már elkelt az első példány! (Némi problematika adódott ugyan, amolyan sajtóhibaként, ami viszont speciel meglehetősen kényes kérdés: Christian Metz keresztneve a szerkesztés során Réka vezetéknevére, azaz Cristian-ra cserélődött, és Žižek nevének kezdőbetűje is kifogott a tipográfián…) A lényeg azonban jelen pillanatban az, hogy holnap, a Film Theories előadás során debütál a könyv, és – mint azt már korábban jeleztem – körülbelül fél három, azaz 14.30 tájékán 20% kedvezménnyel rögtön meg is lehet venni, el is lehet vinni, és remélhetőleg nem a polcon porosodva fogja végezni. Egyébként olyan ára lesz, aminél szerintem már nem éri meg fénymásolni (1200 forintért hol kap az ember ma szakkönyvet?).

Holnap egyébként megnyílik a Film Theories kurzushoz rendelt webes felület is, a Film Theories – follow-up webinars, amelynek lényege az, hogy az egyes előadásokat követően minden regisztrált hallgató újra megtekintheti az előadások anyagát az interneten (filmrészletek, prezentációs dokumentumok, stb.), és a témákhoz kapcsolódó linkekkel is bőven ellátunk mindenkit. De erről bővebben holnap, amikor is érdemes lesz a kurzus honlapjára látogatni!

2 hozzászólás a(z) “Találkozások, alias Encounters, és filmelméleti webinárium” című bejegyzéshez

  1. Meg jo, hogy nem Reka nevet irtak Ch-val, az azert mar tenyleg kellemetlen lenne. Metz meg talan nem fog megharagudni. Amugy pedig nincs is konyv typo nelkul es gratulalok a most mar kezzel foghato iromanyhoz.

  2. Hát, az a fránya “h” betű… most már nem is tudom, hogy a C(h)ristian-Metz alakzat milyen filmelmélettörténeti lavinát indíthat el… 🙂

    A gratulát köszi!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.