6 hozzászólás a(z) “Szavazz!” című bejegyzéshez

 1. Birom ezeket a valasztasi kisfilmeket.
  De ha mar valasztasok, akkor mit szoltok a VP vitahoz?

 2. Ma mind tanultunk valami hasznosat… Én azt tanultam, hogy a szavazás olyan, mint a herpesz. 🙂 Sárkánybá pedig megtanulta, hogy a rollerezés /szakszerűen:/ “zsír”, és hogy több beszólást eredményez, mint a halántékba lőtt piercing.

  u.i.: Én miért nem láttam rollerezni?
  u.i.2.: A/z egyik/ BTK folyósán roller nélkül száguldott végig. Miért van ez? 🙂

 3. A VP vita nekem kimaradt, csak összefoglalót láttam, az meg annyira pc volt, hogy ijesztő…

  a rollerre egyébként nem volt olyan sok beszólás ám (vagy nem hallottam, mert olyan sebességgel közlekedtem, hogy a hang… szóval lemaradt, na…), és egyébként folyósón nem illik letarolni mindenkit, ezért maradt az irodában. Az meg, hogy miért nem láttál? Nem tudom, nem bujkáltam! Persze – jut eszembe – jó kis sima útminőség van a BTK-n, úgyhogy megfontolandó az ottani száguldás 😉

 4. Érdekes, érdekes… lehet, hogy a többi néphez képest nekem torz látásmódom van, de nekem elnézést a kifejezésért marhára nem kiegyensúlyozott. Bár attól függ, honnan nézzük. Vagy hogy kinek mit jelent ez a szó.

  A rollerezésről meg annyit, hogy a BTK-n szípen felújjított, Salamon-szerű padlók vannak, azon aztán lehet száguldozni..És a muri kedvéért vinném a kamerámat, jó anyag lehet az ilyenből..

 5. Szerintem kozel se volt kiegyensulyozott. Amig SP az elmult honapban bemagolt adatokat szajkozta, a kerdesekre aligha valaszolva, es a kameraban kacsintgatva, JB hozta az igazi politikus szemelyet. Igazi uriember modjara huzott be Palinnek mindegyes kis piti “foxy” moment utan.
  Ugy a Newsweek egyik szamaban lejott egy cikk a kovetkezo cimmel:
  From Seneca Falls to…..Sarah Palin?
  Hat, hopefully a kozelebe se jutnak a Feherhaznak.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.