South Park online

A világ vezető hírévé nőtte ki magát pillanatok alatt: a South Park összes epizódja megtekinthető a weben, teljesen legálisan és teljesen ingyen! Igazság szerint nem vagy egy nagy SP-fan – néha-néha belenézek, nevetgélek, tetszik, hogy milyen jól közelítenek meg egy-egy tabunak számító témát, de ennél nem több. Viszont, ha már lehetőség adódik böngészgetni a terjedelmes SP adatbázist, neki is veselkedtem, hátha a sokat boncolgatott húsvéti szimbolikára valami rendes magyarázatot lelek. Már persze SP-ileg rendeset. Nos, ha veretes magyarázattal nem is, értetlenségből és ezzel együtt tudásvágyból fakadó lélektársi felháborodással találkoztam, és ezt gyorsan meg is osztom minden kedves érdeklődővel…

3 hozzászólás a(z) “South Park online” című bejegyzéshez

  1. ROFL
    there is indeed a huge gap of information. 🙂
    bar nekem a magyar hagyomany, miszerint a festett tojast a lanyok adjak a fiuknak, tobb ertelmet hordoz, mint hogy azert festjuk hogy majd a nyuszi eldugja. Santa/Jezuska se keri hogy csomagoljuk be az ajandekot, amit majd o a fa ala tesz.

  2. Ez az egész Nyulas mizéria engem is mélyen elgondolkodtatott, eddig egyetlen logikusnak egy picit tűnő magyarázat jutott az eszembe. A nyúl is, meg a tojás is termékenységi szimbólumok voltak “eccő régen”, egyes vallásokban, és így született meg a Húsvét. /No igen,a részletek tényleg a tudatlanság felhője takarja, sőt..emésztette el örökre./ Nade, nade, nade, mivel 2008-at írunk, kitaláltam a tökéletes magyarázatot a minap: A húsvét, mint olyan CSAK ÉS KIZÁRÁ“LAG azért létezik, hogy a sok megmaradt csokimikulást el lehessen adni új alufóliában. A kölkök úgysem nézik a csoki “gravírozását”, a mikulássapka akár két nagy fül, a kicsi puttony akár bolyhos nyuszifarokként üzemelhet. Szerintem ez az elmélet egyszerűen sérthetetlen. a tojásról ezen a ponton viszont fogalmam sincs.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.