Online előadni

Omnisio A Film Theories előadás ürügyén üzemeltetett oldalon minden előadást követően ismét megtekinthetőek a prezentációs fájlok, a videók és a linkek, de valójában az ideális mégiscsak az lenne, ha mindent egyszerre, egy felületen kezelve lehetne böngészgetni, követni. Nemrég olvastam az Omnisio nevű online videómegosztóról, ami azzal az újítással igyekszik betörni a jól bejáratott megosztók piacára, hogy integrálja a videót például power point prezentációval. Már maga az ötlet is jó, de a megvalósítás sem hagy kívánni valót maga után: micsoda jó kis konferencia oldalt lehetne létrehozni az Omnisio segítségével! Arról nem is beszélve, hogy hasonló megoldással óriási létszámú egyetemi előadásokat is meg lehetne tartani – sőt, online oktatási csomagban is el tudnám képzelni.

Alant egy példa: ami külön tetszik, hogy ha egy későbbi slide-ra kattint az ember, automatikusan oda ugrik a videó is, és vice versa, de igazából lehetne sorolni a jóságokat. Inkább tessék kipróbálni.

<div><a href=‘http://www.omnisio.com’ _fcksavedurl=‘http://www.omnisio.com’>Share and annotate your videos</a> with Omnisio!</div>