Olvasmánykóstoló a vonaton

Heti országjárásom eredményeképpen konstatáltam, hogy örvendetes módon megújult az InterCity Magazin, ami kézreállóbb méretben és trendibb tipóval egészen minőségire sikeredett szerintem, és talán mintha egy kis tematikai frissítés csíráját is észleltem volna. Bárcsak a vasúti közlekedés más aspektusainak is hasonló jellegű előrelépéseivel találkozna az ember nap mint nap… Ami azonban még jobban feldobta az utamat az a magazinhoz mellékelt kis meglepetés volt az Agave kiadótól: egy rövid kis füzet, amelyben hat regény első pár oldala szerepel. Amolyan olvasmánykóstoló: olyan, mint amikor a könyvesboltban beleolvasgat az ember egy-egy könyvbe, hogy eldöntse, melyik lesz a következő olvasmánya, melyik ragadja meg annyira a fantáziáját már az első pár sorral, esetleg oldallal, hogy nem tudja letenni. Kitűnő ötletnek találom az ilyesféle ízelítőt, furcsamód tényleg meghozta a betűk iránti étvágyat, és legszívesebben mind a hat regényt azonnal beszerezném (egyébként még meg is éri, mert a füzet hátulján egy 30%-os kedvezményt biztosító kupon is van!) – még jó, hogy nem építettek standot az IC-re, mert igencsak gyorsan leapadt volna a pénztárca. Bravó az ötletért!

3 hozzászólás a(z) “Olvasmánykóstoló a vonaton” című bejegyzéshez

  1. Stephenie Meyer: A burok; Philip K. Dick: Szabad Albemuth rádió; Kondor Vilmos: Budapest noir; Christopher Moore: Biff evangéliuma; Lawrence Block: A betörő, aki Bogartnak képzelte magát; C. J. Sansom: Sötét tűz.

  2. Nagyon jó ötlet volt, a magazin pedig valóban nagyon szép (és praktikus méretű) lett. Mondhatni egész trendi! Legalább ebben erős a máv. A vonat amúgy is tökéletes hely az olvasásra, én több könyvet “végeztem ki” útközben:) Gratula!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.