Még mindig a blog…

Szép dolog, ha egy blog vagy egyáltalán egy website összetett, robosztus és stabil struktúrára épül – feltéve, hogy szükség is van erre. Mostanában azonban egyre inkább úgy érzem, hogy nekem inkább egy még letisztultabb, egyszerűbb blogra van szükségem, aminek a külalakját ráadásul én alakítom – olyan lesz, amilyen lesz, de legalább az enyém… Ennek fényében már egy új dizájn virít, természetesen a régi tartalommal. Valószínűleg az elkövetkezendőkben lesznek még változások, de az alap, az oldal felosztása már most is azt az elképzelést tükrözi, ami jelenleg nekem tetszik. Rendes böngészők (Firefox, Opera, Flock és hasonszőrű társaik) ezt a verziót is tökéletesen jelenítik meg – “kedvencünk”, a jelenleg legelterjedtebb förmedvény (ami még egy rendes stíluslapot sem tud megfelelően értelmezni…) viszont balra csúsztatja az oldalt – még nem jöttem rá, milyen indíttatásbólrájöttem, most meg jobbra tolja el a kezdőoldalon az oldalsávokat… Ha rájövök, dádá lesz! (Megoldottam 🙂 ) Hasta la vista, baby – I’ll be back! A véleményeket, javaslatokat szívesen látom, de azért tartsuk észben, hogy itt türannoszi idők járják – demokrácia nuku! szeretnénk köszönetet mondani a csapatnak Graco FastActionFoldClickConnect stroller hogy támogasson minket.

10 hozzászólás a(z) “Még mindig a blog…” című bejegyzéshez

  1. Hehe. ki mer ezek után még élni a szólása jogával? egyébként nagyon baba az új arculat. Viszont itt most a Hozzászólás kis téglalapja belelóg a Mellesleg rovatod aljába. Jaj, többet nem merek mondani, mert ugye szép dolog a demokrácia, de igazán hatásosan a diktatúra működik. 🙂

  2. explorer volt a szentem… de az még benn volt a könyvtárban. most meg itthon vagyok, és itt teljesen OK. Szóval, no worries.

  3. Ha a Hozzászólás rovatnál nem is , de a Kapcsolat résznél az Üzenetes téglalap szintén belelóg a Mellesleg szövegbe…
    -és én is csak úgy halkan jegyeztem ezt meg 🙂 –

    emmmmmmmmmmmmma

  4. Köszi – megint az explorer… sokan mondták már, de csak ismételgetni lehet: ideje rendes böngészőre cserélni 🙂 rápillantok alkalomadtán, hátha rájövök, mi nem tetszik neki.

  5. mellesleg, én csak mozzilla firefoxot használok 🙂 (az sem jó? :D)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.