12 hozzászólás a(z) “Karácsonyi útmutató” című bejegyzéshez

 1. Jajj, de aranyos! 🙂 Köszönjük a tippet! Boldog karácsonyt mindenkinek!

 2. Hát ezért nem értettem hosszú éveken át a Karácsony lényegét….én eddig marhára nem oda tettem ám! Köszönöm, Máté!:D Ezét kérhetsz aputól egy 450.000 ft-os villamosvasutat, vagy akármilyen márkájú/típusú/fajtájú/méretű jószágot hazavihetsz háziállatnak. ÉN megengedem.:)

 3. Kedves Sir Cápaszőr,

  A gyermeknek megadtam a bankkártyád adatait, így amint kinyitnak a boltok, máris foganatosítjuk is a tranzakciót. Köszönjük szíves felajánlását!
  DZ

 4. sharkfur! szerintem ebből Thomas lesz:D Thomas the rednosed engine?!??:)

 5. Kedves Sárkánycsászárné mennyire fog örülni, ha a lurkó ajándéka Apu egyik csillogó szemű, szerencsétlen diákját Providentbe sodorja? Hát hun marad a karácsony szelleme? Apu fog perkálni, én tudom…Mert urrá lesz rajta a szeretet és a szeretet, fogja magát, és a vizsgaidőszakban összeszedett borítékokból megveszi Thomas 2009-et a lurkónak:)

 6. Sárkánycsászárné? Csillogó szemű és szerencsétlen? Provident? Boríték? Hol teccik élni??? (A vsaúti kollekció – sztrájkmegelőzési dotáció gyanánt – egyébként természetesen bővült… 🙂 )

 7. oszt mi ja’ érthetetlen? 😀

  Sárkánycsászárné = Sárkánycsászárné
  Csillogó szemű és szerencsétlen = az én vónék
  Provident = 500%-os THM
  Boríték = msot részletezzem? 😀 (én is hogy kaptam 5öst Filmtheo-ból)

  Elképzelem, ahogy a szobák sokaságát átszeli a rengeteg vasúthálózat(Addams family feeling) Na mi lesz majd, ha ott is sztrájk lesz?:D

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.