Dumbledore meleg!

Dumbledore Ášgy tűnik, sokkolja a világot J. K. Rowling azon bejelentése, mellyel kitessékeli varázslóját a “closet”-ból, és “bevallatja” vele, hogy bizony saját neméhez vonzódik. Ami számomra az egészben a meglepő, csupán annyi, hogy megannyi varázslatos Tolkien mese és egyebek után ezen még van, aki meglepődik? Mi több: felháborodik, és követeli, hogy az írónő vonja vissza kijelentését? Lehet, hogy egy fiktív karakter szexualitása sokkolóbb, mint egy hétköznapi emberé?

John Cloudnak, a TIME kolumnistájának az a legnagyobb baja az egésszel, hogy miért nem tudott ezzel Dumbledore előhozakodni, mielőtt kiíratott a történetből? Szerinte erre vonatkozó csendje teljesen összeegyeztethetetlen karakterével, így nem is igazán tekinthető mintának, hiszen a nagy hormonfelszabadító részekben igenis lehetett volna legalább utalni a másságra. Na persze, ha megtette volna, akkor meg az lett volna a skandallum – ismerjük az ilyesmit. Cloud szerint mostmár ne csodálkozzunk, ha a Star Trek Kirk-Spock pletykákat követően a jó öreg Dumbledore “varázslatai” is szóbeszéd tárgyává válnak – és gondoljunk csak bele, kit is protezsált annyira… Jó reggelt kívánok!

4 hozzászólás a(z) “Dumbledore meleg!” című bejegyzéshez

  1. Igen, nekem is volt Dumbledore-ral kapcsolatban egy erős Gandalf utánérzetem. Habár erről a hírről én innen értesültem:

    HijiNKS ENSUE

  2. A casting általában nem véletlen 🙂 De valóban erős Gandalf utánérzést kölcsönöz Dumbledore figurája – mint ahogy meg lehet nézni a fantasy irodalom megannyi kedves varázslóját… többek között…

  3. Dumledore volt a kedvenc szereplom ,de most hogy megtudtam meleg ……..

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.