Beugró – kiugrik?

Beugró Nemrég felröppent egy hír, miszerint az egykoron mosóporosként aposztrofált kereskedelmi televízió, a TV2 új műsorstruktúrához folyamodik, minek keretében több műsortól is megválik. Nincs is ebben semmi különös, semmi újdonság: hozzászokott már a katódsugárcső bűvöletében leledző nép, hogy szezonálisan újraformálják nézői szokásait, és a kezdeti felhördülés helyet ad a csendes, addiktív belenyugvásnak. Csakhogy, nevezett csatorna most a méltán megszüntetni kívánt műsorok közé (úgymint Az igazság ára, a Liptai Claudia Show, a Mi kérünk elnézést, valamint a Médiacápa) belekeveredett az évek óta egyetlen értékelhető, sőt, élvezetes műsor is: a Beugró. Sokak szerint a csatornát egy az egyben mentő Dr. House mellett évek óta a Beugró érte el a nézhető szintet, hiszen nagyon egyszerű eszközökkel, emberközeli, értelmesen szórakoztató műsort tud a képernyőre hozni – mégpedig rendszeresen.

Azok, akik úgy érzik, egy kereskedelmi csatornának is lehetnek olyan döntéshozói, akik néha kilesnek a nézettségi adatokat tartalmazó táblázataik mögül, hozzájárulhatnak demonstratíve a műsor mellett történő hangorkánhoz egy petíció aláírásával. Többet úgysem lehet tenni – fogjuk fel ezt egy kísérlet gyanánt. Ha pedig valaki lemaradt volna arról, mi is a Beugró, tekintse meg a kanálhajlítós részt:

3 hozzászólás a(z) “Beugró – kiugrik?” című bejegyzéshez

  1. Ezt most meglehetősen nehezen fogom fel. Az igazság ára? – Köszönöm, hogy végre eltűntetik. Liptai Claudia Show? Nem is tudom hogy leszek meg nélküle..Honnan fogom így tudni, hogy NAGYŐ-Anikó éppen kivel nem jár? Mi kérünk elnézést? Az egyetlen kabaré-szerűség, ami a Sas-kabarénál is humormentesebb, szóval, végre… Médiacápa? Booooriiiing… De kérem alásan, a Beugró? Most azt miért kell? Ebben nem találok logikát. Egy tényleg színvonalas, mégis spontán humorforrás, JÁ“ színészekkel. Lássuk csak. Két lehetséges magyarázatot találok erre:
    1.: Ezt Misi /ez vagyok én/ rendszeresen megnézi, vakarjuk le a listáról..
    2.: Egy műsor, amire az RTLKLUB még nem reagált egy koppincs-műsorral. /Mivel rendszerint oda-vissza így tesznek../ Ez tarthatatlan!

    Na ennyi, megint felbosszantottak! Köszönjük, Emese.

  2. Áromm máris alá a petíciót, rendszeres néző voltam, ha nem is péntek este, de a netről mindig megnéztem amiről lemaradtam. Nagyon sajnálnám.. még azt is terveztem, hogy elmegyek egy élő felvételre. Hát igen, ilyenkor van azoknak igaza, akik azt mondják, hogy amit ma megtehetsz..

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.