egyetem, kurzus

Kurzusaim a 2009. őszi félévre

Tudom, hogy kicsit perverz gondolatnak tűnik még júliusban előhozakodni az őszi félév dolgaival, de ha már elkészültem a kínálattal, és a kurzusaim oldalán már ki is listáztam a programot, ideje ehelyütt is felhívnom rá a kedves hallgatók becses figyelmét. Ugyanis nyár van, de tudjuk, a vakáció egyetemi értelmezése különbözik egy átlagosnak mondható, hétköznapi, kikapcsolódást sejtető jelentéstől:

Definition of Vacation

Ennek szellemében tehát pontos időpont, helyszín és kurzuskód megjelölésekkel ezennel hivatalosan is nyilvánosságra hozom őszi kurzusaim listáját – immáron letölthető kurzusleírásokkal kiegészítve. A kínálat már az etr felületén is ott van, legalábbis én látom már, a jelentkezési időszakban fog élesedni nyilván.

Standard

Kurzusaim a 2009. őszi félévre” bejegyzéshez ozzászólás

  1. hm, tudom hogy ezt így nem illik, de mivel az ország túlsó felében vagyok és személyesen valószínűleg esélytelen lenne belátogatni, csak megkérdezem h van-e ezeknek valami publikus anyaga hogy a nép is élvezhesse?

  2. Hát, sajnos nincs, mert ami letölthető (a leírásokon túl persze), az mind korlátozva van, nehogy baj legyen belőle, ami meg fénymásolt, az is csak helyben hozzáférhető.

Hozzászólások lezárva.