blog

Beugró – kiugrik?

Beugró Nemrég felröppent egy hír, miszerint az egykoron mosóporosként aposztrofált kereskedelmi televízió, a TV2 új műsorstruktúrához folyamodik, minek keretében több műsortól is megválik. Nincs is ebben semmi különös, semmi újdonság: hozzászokott már a katódsugárcső bűvöletében leledző nép, hogy szezonálisan újraformálják nézői szokásait, és a kezdeti felhördülés helyet ad a csendes, addiktív belenyugvásnak. Csakhogy, nevezett csatorna most a méltán megszüntetni kívánt műsorok közé (úgymint Az igazság ára, a Liptai Claudia Show, a Mi kérünk elnézést, valamint a Médiacápa) belekeveredett az évek óta egyetlen értékelhető, sőt, élvezetes műsor is: a Beugró. Sokak szerint a csatornát egy az egyben mentő Dr. House mellett évek óta a Beugró érte el a nézhető szintet, hiszen nagyon egyszerű eszközökkel, emberközeli, értelmesen szórakoztató műsort tud a képernyőre hozni – mégpedig rendszeresen.

Azok, akik úgy érzik, egy kereskedelmi csatornának is lehetnek olyan döntéshozói, akik néha kilesnek a nézettségi adatokat tartalmazó táblázataik mögül, hozzájárulhatnak demonstratíve a műsor mellett történő hangorkánhoz egy petíció aláírásával. Többet úgysem lehet tenni – fogjuk fel ezt egy kísérlet gyanánt. Ha pedig valaki lemaradt volna arról, mi is a Beugró, tekintse meg a kanálhajlítós részt:

Standard

Beugró – kiugrik?” bejegyzéshez ozzászólás

 1. sharkfur szerint:

  Ezt most meglehetősen nehezen fogom fel. Az igazság ára? – Köszönöm, hogy végre eltűntetik. Liptai Claudia Show? Nem is tudom hogy leszek meg nélküle..Honnan fogom így tudni, hogy NAGYŐ-Anikó éppen kivel nem jár? Mi kérünk elnézést? Az egyetlen kabaré-szerűség, ami a Sas-kabarénál is humormentesebb, szóval, végre… Médiacápa? Booooriiiing… De kérem alásan, a Beugró? Most azt miért kell? Ebben nem találok logikát. Egy tényleg színvonalas, mégis spontán humorforrás, JÁ“ színészekkel. Lássuk csak. Két lehetséges magyarázatot találok erre:
  1.: Ezt Misi /ez vagyok én/ rendszeresen megnézi, vakarjuk le a listáról..
  2.: Egy műsor, amire az RTLKLUB még nem reagált egy koppincs-műsorral. /Mivel rendszerint oda-vissza így tesznek../ Ez tarthatatlan!

  Na ennyi, megint felbosszantottak! Köszönjük, Emese.

 2. Emma szerint:

  Áromm máris alá a petíciót, rendszeres néző voltam, ha nem is péntek este, de a netről mindig megnéztem amiről lemaradtam. Nagyon sajnálnám.. még azt is terveztem, hogy elmegyek egy élő felvételre. Hát igen, ilyenkor van azoknak igaza, akik azt mondják, hogy amit ma megtehetsz..

Hozzászólások lezárva.